ASIAKKAILTA

Muutamia kommentteja asiakkailtani:

”Suuri kiitos kuntoprojektini ohjauksesta ja auttamisesta saavuttamaan asetetut tavoitteeni. Olen päässyt 8 viikon aikana hyviin tuloksiin. Tällä hetkellä ulkonäköni on muuttunut ja olen saanut lisää itsevarmuutta pienentyneen vaatekoon ja solakoituneen vartalon takia. Olen oppinut syömään terveellisemmin oikean mallin mukaan. Järkevän ruokavalion ja lisääntyneen liikkumisen kautta olen saanut nostettua kuntoani ja lihasvoimaani ja jaksan paremmin arjessa kaikin puolin.”

image

”Olet ollut käytettävissä mieltä askarruttavissa asioissa. Joka kerta olet osannut antaa hyviä vastauksia. Olet osannut kysellä oleellisia asioita projektin
etenemisestä, jotta ei junnata paikoillaan vaan saadaan jatkuvasti paras hyöty joka asiassa ja toiminnassa. Osaat neuvoa uusia näkökulmia ja tapoja syödä ja liikkua, niin että tekeminen on mahdollisimman mielekästä ja sopii tähän hetkeen ja myös vallitseviin trendeihin.”

”Olet osannut ottaa hyvin huomioon elämäntilanteeni ja huomioida sen projektin suunnittelussa ja toteutuksessa. Olet muokannut ruokavalion ja liikuntakokonaisuuden sopimaan päivärytmiini niin, ettei niitä ole liian hankala järjestää ja toteuttaa. Tarkkailet jatkuvasti, että ohjelmat todella onnistuvat ja tarvittaessa muokkaat niitä heti järkevämmiksi.”

”Ohjauksessasi näkyy myös fysioterapeutin tietotaito ja osaaminen, kun huomioit kokonaisvaltaisesti koko kehon ja osaat auttaa parantamaan mahdollisia kehon kiputiloja. Huomioit koko ajan suorituksia ja tehostat niitä heti kun on mahdollisuus ja aihetta siihen esim. lisäämällä painoa/vastusta tai hienosäädät tapaa tehdä liike niin, että se on entistäkin tehokkaampi.”